XS
SM
MD
LG

CR4ZY igra Major u Berlinu

Nakon jučerašnjeg teksta u kome smo vas obavestili da je CR4ZY sebi obezbedio play in fazu predstojećeg Major turnira u Berlinu, oni su danas odigrali meč čija pobeda ih je odvela direktno na Major.

CR4ZY je danas igrao protiv ekipe North od koje su pre samo dva dana izgubili rezultatom 2:0. Naime, prva mapa koja se igrala bio je Mirrage i to je bio izbor srpske ekipe. Početak prvog poluvremena je bio dosta neizvestan sa obzirom na to da nije bilo veće razlike u rundama. Međutim kada je došlo do rezultata 5:5, naša ekipa je preuzela dominaciju nad ovim mečom i obezbedila sebi prvo poluvreme fantastičnim rezultatom 10:5. Drugo poluvreme je počelo veoma lepo na našu sreću, tako da je ekipa CR4ZY-a protivnicima dopustila samo dve runde pobedivši ovu mapu rezultatom 16:7.

Druga mapa koja se odigrama bio je Dust 2. Naša ekipa otpočela je ovaj meč na CT strani na kojoj je završila rezultatom 9:6 u svoju korist. CR4ZY je u ovom poluvremenu pokazao zaista fenomalnu igru i totalno se revanširao protivničkoj ekipi za poraz od pre par dana. Kada je drugo poluvreme počelo, momci iz North-a su bili sasvim izgubljeni tako da nisu uspeli da obezbede sebi ni jednu rundu. Srpska ekipa je ovaj meč završila rezultatom 16:6 i time se direktno plasirala na Major u Berlinu.

Ovo je prva srpska ekipa koja je ikada igrala na Major turninu i postigla zaista veoma značajan uspeh.

Momci želimo vam svu sreću!