XS
SM
MD
LG

Finalni turnir Mini maksi lige u Kruševcu

U organizaciji dečije fudbalske asocijacije i Balon "NV DUEL" Kruševac u gradu pod Bagdalom održano je finalno takmičenje Mini maksi lige za 2003 godine. Na startu takmičenja pojavilo se 216 ekipa ali se za finale u Kruševcu kroz okružna i regionalna takmičenja plasiralo 9 ekipa. One su bile podeljene u tri grupe sa po tri ekipe a posle bod sistema u finalnu grupu plasirale su se tri ekipe koje su posle bod sistema dale novog državnog prvaka a to je FK " Petar Puača" iz Novog sada ekipa bivšeg igrača Zvezde,Vojvodine,Obilića i mnogih inostranih klubova.

Rezultati: gruapa A: Morava 2012 (Ćićevac) - Paraćin 2:0 Petar Puača- Morava 2012 (Ćićevac) 4:0 Petar Puača- Paraćin 3:3 Grupa B: "Duel" Kruševac) -AS (Novi pazar ) 2:0 AS - Petlić (Smederevo) 1:4 Duel- Petlić0:1 Grupa C. Altina (Zemun) - Balkanski (Dimitrivgrad) 1:5 BSK (Batajnica) - Balkanski 2:2 BSK(Batajnica)- Altina (Zemun) 7:2

FINALNA GRUPA : "Petar Puača"-Petlić 2:1 Petar Puača- BSK 2:0 Petlić - BSK 5:2

Prvo mesto kao što smo rekli osvojila je Novosadska ekipa Petar Puača,drugo škola fudbala "Petlić iz Smedereva koja je možda igrala i najlepši fudbal i treće ekipa BSK iz Batajnice. Možda je malu senku na takmičenje ostavila poslednja utakmica kvalifikacija u grupi C gde su u poslednjem kolu igrali komšijski derbi Altina iz Zemuna I BSK iz Batajnice a Batajničani pobedili sa 5 golova razlike upravo onoliko koliko im je bilo potrebno da se plasiraju za finalnu grupu. Inače organizacija turnira bila je odlična a posebno treba istaći rad Nenada Vacića koji je svo vreme vodio brigu da sve bude kako treba. Za najboljeg igrača turnira proglasen je Nikola Vojinović iz ekipe Petar Puača a za najboljeg golmana Vojin Marković iz Varvarina golman Ćićevačke Morave 2012. Medalje i pehare nagrađenima uručio je Vladan Škrbić predsednik Dečije fudbalske asocijacije i jedan od osnivača mini Maksi lige uz želju da naredne godine takmičenje bude još masovnije.

 

Pobednička ekipa FK " Petar Puača " Novi sad

Nikola Vojinović igrač turnira iz ekupe "Petar Puača" Novi sad

Najbolji golman turnira Vojin Marković iz Morave 2012 Ćićevac u društvu legendarnog Petra Puače koji je bio oduševljen njegovim odbranama.

Finalisti sa medaljama grupna fotografija