XS
SM
MD
LG
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Izveštaj utakmice
Zrenjaninski Radnički upisao tri boda protiv Hajduka

Fudbaleri Radničkog, u okviru 4. kola Srpske lige grupa "Vojvodina" pred domaćom publikom, ostvarili su pobedu nad ekipom Hajduka iz Divoša rezultatom 2:1.

 

Odlično su otvorili utakmicu fudbaleri Radničkog i već u 7. minutu Tedić je sa leve strane odlično centrirao, a Topić efektno glavom pogodio za 1:0. Nedugo zatim zapretili su domaći preko Milovanovića, ali je njegov šut sigurno odbranio golman gostiju Jakovljević. U 17. minutu mogli su gosti do izjednačenja, ali je sa 5 metara Nađ bio neprecizan i lopta je završila pored stative. Tedić je u 24. minutu povukao kontru i proigrao Milanovića koji je desno iskosa pogodio direktno u golmana gostiju. Pred kraj prvog poluvremena pokušao je Janković sa ivice šesnaesterca, ali je loptu ukrotio golman gostiju Jakovljević.

Otvorili su gosti bolje drugo poluvreme i u 59. minutu Nađ na asistenciju Mandića poravnava na 1:1. Vodila se izjednačena borba na terenu, pokušavali su gosti da opet ugroze gol Radničkog, ali bezuspešno. Na asistenciju Zličića, Apostolovski, koji je ušao sa klupe, u 80. minutu pogađa za ispostaviće se konačnih 2:1 i skok Radničkog na 5. mesto na tabeli sa osvojenih 7 bodova.

Radnički je potvrdio da igra odlično kod kuće, jer crveno-crni 11 meseci ne znaju za poraz. U sledećem kolu, 14. septembra, Radnički igra u gostima protiv Slobode iz Donjeg Tovarnika.

Radnički Zrenjanin - Hajduk Divoš 2:1 (1:0)

Radnički Zrenjanin: Stefanović, Đurić , Borisavljević, Topić, Petrović, Gardinovački, Zličić, Karišić, Tedić, Janković, Milanović. Zamenici: Čestić, Blagojević, Paroški, Apostolovski, Dimitrijević, Tričković, Nedeljković.

Hajduk Divoš: Jakovljević, Džibrić, Jelić, Milovanović, Mandić, Cvijić, Nađ, Petrušić, Ilić, Zolnajić, Malešević. Zamenici: Tojagić, Radaković, Ilić, Tomac, Herceg, Trebovac, Velikić.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Vojvodina Radnički Zrenjanin Hajduk (D)
Međusobne utakmice
2024-2025
07.09
16:30
Radnički Zrenjanin
Hajduk (D)
2
1

Uporedni rezultati

Radnički Zrenjanin
 
Hajduk (D)
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
1 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 1 (0)
2 (2) Dati poeni 1 (0)
1 (1) Primljeni poeni 2 (0)
+1 (+1) gol razlika na utakmicama -1 (0)
100% (100%) Uspešnost 0% ()
Nema rezultata
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača