XS
SM
MD
LG
11.06.2018 Administrator

Odbojkaški kamp Play Volley Camp 2018 od 7. do 21. jula

Treći po redu odbojkaški kamp Play Volley Camp 2018. će se održati od 7. do 21. jula u Šumaricama u Kragujevcu. Organizatori kampa su naši proslavljeni odbojkaši, reprezentativci Srbije, Aleksandar Atanasijević i Nikola Rosić, koji će i ovog puta svoje odbojkaško znanje i sve što su naučili u dosadašnjim karijerama preneti na buduće šampione.

Prethodna dva kampa, 2016. i 2017. godine su bila izuzetno uspešna i okupila su 400 mladih odbojkaša i odbojkašica od 9 do 19 godina iz više zemalja: Srbije, Crne Gore, BIH, Makedonije, Belgije, Švajcarske, Rumunije, Holandije, SAD, UAE,Francuske, Kostarike, Madjarske, Bahreina, Kanade, Bugarske,Litvanije.

Play Volley Camp je odabran kao zvanični kamp za pripreme mladjih selekcija najboljeg italijanskog kluba Sir Safety Perugia, pa smo ugostili i veliki broj dece iz Italije. Play Volley Camp je jedinstveni kamp na našim prostorima, koji se na sportskoj mapi Srbije pozicionirao u sam vrh kada su slični kampovi u pitanju i izdvaja se od drugih kvalitetom rada, izuzetno bogatim programom i maksimalnom profesionalnošću i posvećenošću svojim učesnicima.

Pored Aleksandra Atanasijevića i Nikole Rosića, svoje znanje i iskustvo sa decom će podeliti naš stručni tim, sastavljen od domaćih i inostranih odbojkaških stručnjaka kao i poznati odbojkaši i reprezentativci Srbije. Stručni tim je pažljivo odabran i čine ga najbolji treneri sa dugogodišnjim iskustvom i renomeom, kondicioni treneri, fizioterapeut, nutricionista, doktor,profesor engleskog jezika, profesori koji će vršiti testiranja motoričkih sposobnosti naših učesnika i koji će deci dati preporuke za dalje bavljenje sportom.

Podrška mladim odbojkašima, posvećenost njima i njihovim potrebama,otkrivanje njihovih talenata i potencijala, težnja ka njihovom usavršavanju i pravilnom psihofizičkom razvoju, predstavljaju samo neke od osnovnih principa kojima se rukovodimo za vreme trajanja kampa ali i nakon kampa, jer smo sa decom razvili prijateljski odnos i odnos poverenja,pa konstantno učestvujemo u praćenju njihovih karijera.

Spremili smo bogat plan i program za Play Volley Camp 2018. Kamperi će imati dva treninga dnevno, uz kondicione treninge, edukativne časove i predavanja o pravilnoj ishrani, zabavni program itd a istovremeno će se upoznati sa kulturno istorijskim nasledjem grada i zemlje u kojoj borave. Na terenu će naglasak biti na individualnom radu, a istovremeno ćemo kampere učiti o timskom radu i fer igri, koji čine preduslov za uspeh u ovom sportu.

Kamperi će dobiti sportsku opremu MIKASA, slatke paketiće Swisslion, zdravu grickalicu Hrsko100% sir, kao i flaširanu vodu na svim treninzima. Iskoristili bi ovu priliku da pozovemo sve odbojkašice i odbojkaše, koji imaju od 9 do 19 godina, i klubove koji žele da organizuju kolektivne pripreme kod nas, da dodju na Play Volley Camp od 7.jula do 21.jula 2018. da zajedno treniramo, da se družimo i pobeđujemo!