XS
SM
MD
LG
21.04.2018 Administrator

Dupli program u Jezeru

Posle dužeg vremena ljubitelji rukometa u Kragujevcu će imati priliku da uživaju u duplom programu i bodre svoje ljubimce u nedelju 22. aprila u hali Jezero. Prve će startovati rukometašice Radničkog, koje u okviru 14. kola Prve lige zapad dočekuju ekipu „Župe“ iz Aleksandrovca. U jesenjem delu Kragujevčanke su slavile rezultatom 21-16.

- Prošlonedeljni poraz od lidera na tabeli nije ostavio traga na nama,već će nam dati dodatnu snagu da što više radimo I spremamo se za nove izazove.U goste nam dolazi ekipa Župe koju smo savladale u jesenjem delu,ali nas ta činjenica ne zavarava.Probaćemo da našom prepoznatljivom,agresivnom odbranom zaustavimo njihovu iskusnu spoljnu liniju I tako dođemo u priliku da obradujemo svoje navijače osvajanjem novih bodova -poručila  je prvotimka Radničkog 1964 Ana Nedeljković.

Početak utakmice je zakazan za 17 časova a sudiće sudijski par Dragana Janićijević  i Nemanja Pavlović iz Kragujevca.

Nakon devojaka na parket Jezera će izaći rukometaši Radničkog koji će ugostiti ekipu „Topličanin“ iz Prokuplja u utakmici 18-og kola Super B lige.Podsećamo da je u prvom delu prvenstva Radnički izvojevao pobedu rezultatom 28-26.

- Posle izuzetno važne pobede nad ekipom Lokomotive u neizvesnoj završnici u goste nam dolazi neugodna ekipa Topličanina koju smo savladali  u Prokuplju ,gde smo uspešno matirali njihovu čvrstu odbranu lakim golovima i brzom igrom u napadu i neutralisali Ljubomira Janićijevića, najveću pretnju. Ekipa Topličanina je u prethodnih nekoliko utakmica ostvarila pobede, ali nas to neće sprečiti da damo sve od sebe i primenimo ono što smo vežbali na treninzima, a to je da iz jake odbrane razvijemo što više kontranapada i samim tim ostvarimo pobedu-nadovezao se Jovan Poskurica uz poziv navijačima da ispune dvoranu Jezero u što većem broju.

Utakmica će početi u 19 časova a pravdu će deliti Dušan i Željko Vasiljević iz Požarevca.