XS
SM
MD
LG
Saša Šarbane Ub je postavio novu vest
Šarbane ubedljivo protiv Zvizdara

Fudbaleri Šarbana savladali su na svom terenu, mnogo lakše nego što se to očekivalo, ekipu Zvizdara, rezultatom 5:1.     Već u 4. minutu meča sedamnaestogodišnji Ivan Avramović donosi prednost ekipi Šarbana. U 17. minutu isti igrač duplira prednost. Igrao se 34. minut kada se u strelce upisuje iskusni Darko Lukić a samo tri minuta kasnije mladi Ivan Avramović postiže još jedan pogodak za prvi het-trik u svojoj karijeri. Rezultatom 4:0 se otišlo na poluvreme. 

U nastavku meča tempo igre je opao i bilo je mnogo manje prilika nego u prvom poluvremenu. Na novi pogodak čekalo se sve do 76. minuta kada se u strelce upisao ponovo Darko Lukić, da bi samo tri minuta kasnije gosti stigli do počasnog pogotka a strelac je bio Veljko Radovanović.

Ovom pobedom Šarbane je nastavilo neverovatan niz utakmica bez poraza. U prolećnom delu prvenstva ostvareno je šest pobeda i jedan remi. A zahvaljujući remiju Pambukovice u Kalinovcu, Šarbane se sada izjednačilo na prvom mestu sa Pambukovčanima, i zbog boljeg međusobnog skora drži sve u svojim rukama u ovih preostalih pet kola do kraja prvenstva.

Šarbane je igralo u sastavu: Goran Ranković, Bojan Đukić, Ivan Radovanović, Stefan Milovanović, Dragan Avramović (od 46. minuta Dragan Milivojević), Dejan Mirković, Goran Simić, Vladimir Avramović, Darko Lukić, Ivan Avramović, Nemanja Milovanović (od 77. minuta Danijel Savić). 

0 0 pre 6 godina
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 3 sata