XS
SM
MD
LG
Miroslav Majstorović je postavio novu vest
Sloga iz Korenite u nastavak sezone ulazi silno pojačana

Fudbalski klub Sloga iz Korenite koja se takmiči u OL Loznica u nastavak sezone će ući silno pojačana. Klub kojem je pre samo godinu dana pretilo gašenje sada krupnim koracima gazi ka boljim danima. Ekipa je iz meseca u mesec sve jača i sve više igrača se sliva u redove Sloge. U klub se tokom pauze vratilo nekoliko igrača koji su prethodnih sezona branili boje drugih klubova, a koja su deca Korenite. U klub su se vratili Dejan Živanović i Nemanja Lukić koji će predstavljati značajno pojačanje za nastavak sezone.

Sloga ima za cilj da u ovoj polusezoni oformi i uigra tim, a u narednoj da napadne plasman u viši rang. U prethodnoj polusezoni ovaj mladi tim je odigrao vrlo kvalitetno i nadigrao skoro sve rivale, ali su nedostatak sreće i iskustva, ali i loša realizacija, uticali na to da ekipa Sloge ne ostvari pobede u nekim utakmicama u kojima je to moralo da se dogodi. 

Odličnu polusezonu iza sebe imaju odlični univerzalac Damir Mahmutović i plejmejker i "mozak" ekipe Danijel Djurdjević. Nadamo se da će ekipa Sloge uspeti da u narednoj polusezoni pokaže i dokaže da joj je mesto u višem rangu takmičenja.

 

0 0 pre 6 godina
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 8 sati