XS
SM
MD
LG
M. Rajola je postavio novu vest
FK Vitez napada viši rang

Ekipa FK Vitez iz Subotišta posle polovičnog učinka u pripremnom periodu (tesan poraz od Jedinstva iz Kraljevaca koji su viši rang, i pobeda posle preokreta protiv Slovana iz Sibača), ulazi u novu sezonu sa nekolicinom novih igrača koji su prošli fudbalsku školu jednog Prvoligaša i sa novom ambicijom da se na kraju prvenstva domognu višeg ranga.

Sama liga će se od ove sezone igrati četvorokružno tj svaka ekipa će imati priliku da po dva puta ugosti i gostuje istom timu do kraja prvenstva. Pa se svi u Opštinskoj ligi u Pećincima nadaju da će kvalitet fudbala, uz veći broj utakmica u odnosu na prošle sezone, biti podignut na veći nivo i da će privući veći broj ljubitelja fudbala na sportske terene širom Opštine.

Na čuvenoj Grbavici u Subotištu se uz pojačanja u igračkom kadru desila i smena tj pojačanje na klupi, pa će dosadašnji stručni štab biti proširen sportskim znalcima i jednim tek svršenim diplomcem DIF-a i nosiocem trenerske C licence.

Ostaje nam da vidimo kako će se u praksi pokazati ova novina oko broja međusobnih susreta i da se nadamo da se prvenstvo neće prekidati zbog nekih nepredviđenih okolnosti kao prošle sezone.

Svim timovima želimo puno uspeha i sportske sreće ali pre svega zdravlja i punih tribina.

Sportski pozdrav iz Opštine Pećinci.

0 0 pre 3 godine
Poslednja slika
Vlada20 prekjuče
Poslednji video