XS
SM
MD
LG

Starčevci krenuli sa pripremama

Predsednik kluba Borca iz Starčeva Igor Matijašević zajedno sa sekretarom Petrom Oreškovićem u zimskoj pauzi učin je sve da se stvore još bolji uslovi u klubu i da na proleće fudbaleri ostvare dobre igre i poboljšaju plasman na tabeli. Trener Miljan Blazović koji je ponovo seo na klupi Borca uprava kluba je dala punu podršku o nastavku saradnje i predvodiće tim i u drugom delu sezone. Posle 15 kola fudbalski klub Borac u prvom delu sezone u Vojvođanskoj ligi Istok završio je na desetom mestu sa osvojenih 19 bodova. Pred prvi trening predsednik Matijašević je pozdravio fudbalere i rekao:

-Uprava kluba ocenila je dobru jesen i zadovoljni smo kako je trener Blazović radio i zajedno sa njim verujem u bolje igre i rezultate što očekujem od vas u nastavku sezone. Imamo dosta vremena da se konsolidijume i da pripreme obavimo što bolje i da spremno dočekamo nastavak prvenstvene trke.-

Prelazni rok je u toku i klubu su za sada petorica pristupili Slobodan Gigović (Čenta), Luka Ratkov, Nikola Nikolić, Srđan Jović, Aleksandar Rudan (slobodni igrači).

-Oko novih igrača razgovaramo na tu temu sa trenerom Blazovićem i on će odlučiti koga ćemo još dovesti kao pojačanje. Najvažnije da za sada niko nije odlučio da ode iz kluba i u planu su da dovedemo još golmana, veznog i napadača kako bi bili jači za proleće.- rekao je Mtijašević.

Na prozivci je bilo 22 igrača, a trener Miljan Blazović je izneo plan rada i utakmice koje su ugovorene u toku priprema.

-Kompletne pripreme odradićemo na našim terenima gde imamo odlične uslove i očekuem da ćemo maksimalno odraditi ono što je potrebno za ovaj stepen takmičenja. Ugovorene su i pet kontrolne utakmice gde će igrači imati priliku da se nametnu sojim igrama i samim tim verujem da ćemo biti uspešniji na proleće i popraviti utisak iz jeseni.-rekao je Blazović.

Prvu proveru fudbaleri Borca odigraće 05.februara sa omladincima Dinamo 1945.

 

Fudbaleri Borca (Starčevo)