XS
SM
MD
LG

Pavle ”The Alpha and The Omega” završio učešće u grupnoj fazi svetskog IESF šampionata

Foto: SESE

Srpski Tekken 7 predstavnik Pavle ”The Alpha and The Omega” Nikolić je završio učešće na svetskom IESF šampionatu već u grupnoj fazi, pošto je ostvario samo jednu pobedu u četiri odigrana meča!

On je svoje učešće započeo okršajem protiv Bruneja, protivnika protiv kojeg smo znali da nas čeka jedan neizvestan duel. Nažalost po nas, predstavnik Bruneja bio je spremniji, zbog čega je na kraju slavio 2-1. Ubrzo nakon toga izašao je na megdan reprezentativcu Saudijske Arabije, koji je ujedno i jedan od glavnih favorita za osvajanje celog turnira. Pavle je dao sve od sebe, ali je rezultat bio 2-0 za protivnika.

Već tada smo bili u dosta lošoj poziciji, a The Alpha and The Omegi je trebalo pravo čudo da bi se plasirao u narednu fazu. Usledio je okršaj protiv Maroka, gde je opet usledila velika borba, ali nažalost, ponovo protiv našeg predstavnika kojem je nedostajalo malo sreće, meč se završio loše po nas! Za sam kraj, preostao je meč protiv Namibije, gde je Pavle uspeo da donese Srbiji prvi poen, koji na kraju nije imao značaja.

Srbija je završila učešće na CS:GO i Tekken turniru, ali to nije kraj za nas na svetskom IESF šampionatu! Tu je Marko ”Roksa” Roksić, pobednik evropskog eFootball šampionata i jedan od najvećih favorita za osvajanje celog turnira. Da li mislite da će doneti našoj zemlji medalju?

Izvor: RUR