XS
SM
MD
LG

Prijavite se za nacionalne eFootball kvalifikacije za svetski IeSF šampionat 2022!

Foto: SESE

Igrate eFootball 2022 i želite da prikažete vaše veštine na najvišem nivou? SESE vas poziva da se prijavite za kvalifikacioni turnir za ovogodišnji IeSF Svetski šampionat na Baliju!

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo nacionalne eFootball 2022 kvalifikacije za veliki Svetski Esports Šampionat u organizacija IeSF-a, koji će se krajem godine održati u Indoneziji, na ostrvu Bali. Nacionalne eFootball 2022 kvalifikacije će se održati u nedelju, 24. jula u 12:00 časova. Svim pravilima i samoj prijavi možete pristupiti putem ovog linka.

Najbolji igrač sa nacionalnih kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru u Podgorici od 7. do 11. septembra. Najbolji sa tog turnira će putovati na Bali, gde će se na velikoj sceni održati završnica IeSF-ovog turnira!

Format nacionalnih kvalifikacija će biti naknadno objavljen u zavisnosti od broja prijavljenih igrača.

Turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se u periodu od 27. novembra i 09. decembra 2022. godine. Ove godine na IESF-u igraće se ukupno šest esports naslova, od kojih će se ekipe iz Srbije oprobati u igrama CS:GO, Dota 2, PES i Tekken.

Sve aktuelne informacije o IESF, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Izvor: RUR