XS
SM
MD
LG

Dragan Radojičić: Većom koncentracijom do bodova i četvrtog mesta

Dragan Radojičić - foto: fkvojvodina.rs

Vojvodina je u prošlom kolu propustila priliku da se približi četvrtom mestu koje vodi u kvalifikacije za Lugu koferncije. Sutra sledi još jedan okršaj sa Radničkim u Nišu, direktnim konkurentom za željenu poziciju. Trener Dragan Radojičić očekuje još jednu tešku utakmicu u plej-ofu.

- U prošlom kolu mogli smo mnogo da dobijemo, na kraju napravljen je korak unazad. Sada ćemo pokušati da ostvarimo korak unapred. Nadam se da ćemo u Nišu pokazati pravo lice, iako smatram da nas očekuje teža utakmica od one u Beogradu. Ako hoćemo da dođemo do četvrtog mesta i Evrope, onda moramo da imamo veću koncentraciju, motivaciju i da svoj kvalitet pokažemo na svakoj utakmici, da sakrijemo svoje mane, a otkrijemo protivničke. Nadam se da ćemo prestati da pravimo kobne greške koje nas skupo koštaju. Imamo sve što nam treba, da poboljšamo efikasnost i da želimo maksimalno to četvrto mesto, jer ćemo samo tako uspeti da ga se domognemo. Očekujem reakciju svojih mom aka i da budu pravi - kaže Radojičić i navodo da će borba za četvrto mesto biti otvorena do poslednjeg kola, pa je, dodaje, svaki meč vredan više nego tri boda. Tri ekipe imaju dva boda više od Novosađana i očekuje ih otvorena trka.

- Radnički ima želju da se plasira u Evropu i mi ćrmo dati sve od sebe da im "otmemo" tu želju, koja će nas približiti tom cilju. Dva puta smo izgubili mečeve nakon što smo poveli, što mi se u karijeri nikad nije desilo, posebno ne na ovom nivou. Zato insistiram na većoj koncentraciji, jer nas je ona koštala da uzmemo makar bod kad smo gubili posle preokreta. Verujem da su momci sposobni, bili su jako motivisani na poslednjim treninzima. Imamo plan A i plan B, pa čak i plan C, tako da smo spremni za ovaj meč - tvrdi iskusni stručnjak koji neće moći da računa na suspendovanog Busnića.


Crvena zvezda 3 : 1 Voždovac
Partizan 2 : 0 Radnički (N)
Čukarički 0 : 0 Napredak
TSC 0 : 2 Vojvodina
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Crvena zvezda 37 32 4 1 100
2 Partizan 37 31 5 1 98
3 Čukarički 37 15 15 7 60
4 Radnički (N) 37 12 15 10 51
5 Voždovac 37 13 10 14 49
6 TSC 37 13 9 15 48
7 Vojvodina 37 13 6 18 45
8 Napredak 37 10 8 19 38