XS
SM
MD
LG

Trener Žarkov izvršio prozivku Starčevaca

Fudbaleri Borca (Starčevo) sa trenerom Žarkovim

Vojvođanski ligaš Borac iz Starčeva krenuo je sa pripremama za nastavak sezone i prvog dana prozivku je izvršio šef stručnog štaba Dejan Žarkov. Prvi deo sezone Starčevci su završili na sedmom mestu i tokom jeseni su prikazali da ovaj tim može mnogo više i još bolje tako da se u nastavku sezone očekuju bolji rezultati. Na prvom treningu bilo je prisutno 22 fudbalera i među njima i nekoliko novajlija, a trener Žarkov pozdravio je fudbalere i poželeo im je uspešan rad i rekao:

-Svojim fudbalskim kvalitetima i radom očekujemo od vas da u prolećnom delu sezone postignemo još bolje rezultate nego jesenac. Uprava kluba je obezbedila sve uslove za rad kako bi se što bolje pripremili za nastavak prvenstva i verujem da ćemo uspeti dobro da se spremimo i da na kraju sezone zajednički ostvarimo zacrtani cilj plasman u gornji deo tabele.

Klub je napustio Vladimir Jovković (Dinamo 1945), a došao Oskar Kemenj (Dinamo 1945), za igrački kadar i nova pojačanja trener Žarkov je rekao:

- U dogovoru sa upravom dovešćemo još trojicu fudbalera koja će pojačati konkurenciju u timu. Verujem da ćemo napraviti dobar tim koji će svojim igrama i rezultatima opravdati očekivanja uprave i navijača kluba. 

Pred izlazak na prvi trening trener Žarkov upoznao je i igrače sa radom i rekao je:

-Očekuje nas naporan rad koji je normalan u pripremnom periodu i od vas očekujem da maksimalno odradite svoje obaveze. Odigraćemo šest kontrolne utakmice i svi ćete imati šancu da se nametneta svojim radom i igrama u kontrolnim mečevima za startnu postavu i ujedno će ti mečevi pokazati pravu sliku tima koliko su naše prave mogućnosti.-

Fudbaleri Borca odigraće kontrolne utakmice sa Radnički (Kovin), Partizan (Gaj), Poštar Zvezdara, Borac (Sakule), Omladinac FAM i Stari Tamiš.