XS
SM
MD
LG
31.12.2021 V. Jankov

Šesti dan Božićno-novogodišnjg turnira u malom fudbalu

Tek sedmo veče su priradili strelci - foto: V. Jankov

Ovogodišnji deo aktuelnog bečejskog Božićno-novogodišnjeg turnira u malom fudbalu je završen. Slede tri dana pauze i sve se nastavlja u ponedeljak, 3. januara, sedmim takmičarskim danom. Do tada, Organizacioni odbor želi svim učesnicima turnira, na terenu i tribinama, mnogo bolju zdravstvenu situaciju i ispunjenje želja u sportu i životu.

Šestog dana turnira probudili su se strelci. Igrano je pet utakmica, a postignuto je 39 golova, što je najefikasnije do sada. Zabeležen je i prvi dvocifren rezultat, Knot Autofleks je savladao Šlep služnu Ivanovski iz Radičevića sa 10:2 (6:2). I pojedinačno gledano, Bratislav Jelić je za Autoservis Kudrić iz Bačkog Gradišta postigao pet golova protiv istog rivala, što je najefikasniji učinak pojedinca do sada na jednoj utakmici, Luka Dragnić je za KMF Leteći Holanđanin postigao četiri, a Miljan Milovojev je za Knot Autofleks bio strelac tri gola.

Knot Autoservis je oformio vrlo snažnu ekipu i prema prikazanim igrama u dve utakmice večeri, jedan su od kandidata za završnicu turnira. U prvoj utakmici večeri savladali su Knjigovodstvenu agenciju Enter iz Bačkog Gradišta sa 5:2 (4:0). Miodrag Pelengić (2. i 8.) i Ivan Drapšin (11. i 30.) postigli su po dva, a Miljan Milivojev (4.) jedan gol za pobednike, dok je Davor Sabo (18. i 26.) bio dvostruki strelac za poražene.

KMF Leteći Holanđanin iz Vrbasa savladao je Mesijeve drugare iz Bačkog Petrovog Sela rezultatom 5:3 (2:1). Poveli su Petrovoselci golom Sime Jankovića (4.), onda se raspucao Luka Dragnić (7, 15, 25. i 29.) najavivši efikasno veče, a preostali gol za Vrbašane postigao je Vukašin Avdalović. Emaran Beriša (27.) i Maro Mučibabić (28.) bili su strelci nova dva gola za Petrovosselce.

Knot Autofleks je, ponavljamo, stigao do dvocifreog rezultata protiv Šlep služne Ivanovski iz Radičevića 10:2 (6:2). Tri gola postigao je Miljan Milivojev (7, 11. i 13.), Žarko Matić (4. i 9.)je postogao dva, a po jedanput su se u listu strelaca upisali Stefan Živanov (11.), Ivan Drapšin (22.), Nenad Kudrić (24.), Miodrag Pelengić (27.) i Zdravko Maravić (28) za pobednike, a Nemanja Milin (12.) i Dejan Milin (14.) bili su strelci za poražene.

Autoservis Kudrić iz Bačkog Gradišta je naneo još jedan težak poraz 7:1 (4:0) ekipi iz Radičevića. Bratislav Jelić je postigao, čak, pet golova (3, 3, 7, 10. i 26.), od kojih dva direktno iz slobodnih udaraca, a Ivan Crnjin (24. i 30.) se dva puta upisao u listu golgetera. Čast ekipe Šlep služba Ivanovski spasio je Dejan Milin (22.).

U pislednjoj utakmici večeri i ove godine igrali su veterani. Gradina iz Temerina je golovima Zorana Tintora (14.), Milorada Ostojića (18.) i Stevana Bjelca (24.) pobedila sa 3:1 FK Vojvodinu iz Bačkog Gradišta za koje je Živko Klajić (25.) bio jedini strelac.