XS
SM
MD
LG
26.12.2021 Stevan Davidović

Zrenjaninci bez premca

Foto: Ekipa SAS iz Zrenjanina

Pobednik tradicionalnog Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu u Novom Bečeju, na kojem je učestvovalo 16 ekipa, je zrenjaninski SAS, koji je u finalu pobedio ekipu "Autoservis Kudrić" iz Bačkog Gradišta 3:1, dok je treće mesto zauzela ekipa RTV iz Novog Sada, pošto je pobedila "Knot Autofleks" iz Bečeja 3:2.

Pobedničkoj ekipi koja je igrala u sastavu Đuro Rodić, Stefan Živanov, Žarko Matić, Slađan Novković, Marko Mastilo, Igor Aranitović, Denis Magda, Nedeljko Šarenac, Aleksa Škorić, Branislav Lajpur i Huan Dijego, pripala je nagrada od 200 hiljada dinara, dok je drugoplasirana ekipa "Autoservis Kudrić" za koju su igrali (Borivoj Babin, Uroš Topić, Stefan Milosavljev, Zoran Spahić, Marko Ljevaja, Bratislav jelić, Ivan Crnjin, Aleksandar Petrov, Oto Barta, Miroslav vender, David Petrović, Miroslav Marić) nagrađena sa 80 hiljada dinara. Trećeplasirnaoj ekipi RTV iz Novog Sada pripala je nagrada od 40 hiljada dinara.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Žarko Matić iz pobedničke ekipe, koji je i najbolji strelac turnira sa 6 golova, dok je najbolji golman turnira Ljubiša Marković iz ekipe "RTV". Organizatori su nagradili i strance, Džona Marija reprezentativca Kameruna, koji je igrao za RTV i Huana Diega iz Kolumbije, koji je igrao za SAS.

Sve utakmice sudili su: Stefan Mudrinski i Milorad Đurić (obojica iz Srbobrana) i Mladen Jerotijević iz Vrbasa. Turnir su veoma uspešno organizovali KMF Tisa i SRC Jedinstvo, uz podršku Sportskog saveza opštine Novi Bečej i pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Tekst i snimak: Stevan Davidović