XS
SM
MD
LG

U organizaciji FS Rasinskog okruga održana treća manifestacija "Rasinska zvezda"

Foto: facebook.com/FSRO

U organizaciji Fudbalskog saveza Rasinskog okruga, u Narodnom muzeju u Kruševcu po treći put  održana je  manifestacija "Rasinska zvezda". Svečanost je organizovana povodom završetka 2021. godine koja je prema rečima predsednika Fudbalskog saveza Rasinskog okruga, Vlada Gašića - bila uspešna uprkos izazovu virusa korona i kovid pandemije. Ovom prilikom, zaslužnim pojedincima za postignute rezultate u oblasti ovog sporta, uručene su nagrade. 

"Rasinska zvezda", nagrada Fudbalskog saveza Rasinskog ikruga svečano je uručena u Velikoj sali Narodnog muzeja u Kruševcu. Ovo je 3. po redu manifestacija koja je okupila fudbalske radnike  Rasinskog okruga. Ovo priznanje, prvi put uvedeno je pre tri godine, kako bi se nagradili ljudi u klubovima nižih rangova, koji do sada, nisu imali mogućnosti da budu nagrađeni za svoj rad i trud, naglasio je predsednik Fudbalskog saveza Rasinskog okruga Vladan Gašić.

U ime grada Kruševca plaketu Rasinska zvezda za podršku i razvoj sporta primila je gradonačelnica Jasmina Palurović, koja je naglasila da će Rasinska zvezda sijati dugo i da će prerasti u tradicionalnu cvetkovinu krajem kalendarske godine.

Za najboljeg trenera proglašen je Vladimir Knežević iz Brusa , najbolji sportski radnik u Fudbalskom savezu Rasinskog okruga ove 2021. godine je Lela Srećković , za najboljeg fudbalera proglačen je Vladimir Vukadinović iz Trstenika a  najperspektivniji mladi sudija je Metaja Tomić iz Kruševca. Pored sportski radnika ceremoniji su prisustvovali predstavnici javnog i privrednog života grada kao i pedstavnici Kruševačke eparhije.

Izvor: rtk.rs