XS
SM
MD
LG

U susret jubileju - pola veka karate sporta u Bečeju

Sa jednog od treninga veterana - "nostalgija" - foto: V. Jankov   

Karate klub Bečej uskoro obeležava vredan jubilej – pola veka postojanja i uspešnog rada. Tim povodom klub će 6. novembra organizovati prigodnu manifestaciju u ovdašnjem „hramu sportova“ na kojoj će, između ostalog, biti uručena priznanja onima koji su doprineli da karate nađe plodno tlo u najvećem gradu kraj našeg parčeta Tise. Istovremeno, predviđen je zajednički trening svih generacija kluba i gostiju.

- Upravo iz ovog poslednjeg razloga organizujemo treninge veterana, nazvane „nostagija“, kako bi se podsetili na vreme kada su bili aktivni karatisti i kako bi lakše podneli zajednički trening na manifestaciji povodom jubileja. Tokom septembra smo imali dva treninga, a naredni su 19. oktobra i 2. novembra, utorkom od 19 do 20 sati, u klupskoj sali DTV Partizan, rekao nam je i ime kluba Slavomir Caja Avramov.

Da bi Karate klub Bečej uspešno nastavio sa radom i u narednih pola veka, vrši se upis novih članova i to ponedeljkom, sredom i petkom od 18 do 19 sati u sali za trening DTV Partizan.