XS
SM
MD
LG

21. memorijalni turnir "Stevan Ćele Vilotić" od 3. do 7. septembra na dobro poznatim terenima!

Foto: sportskicentarfss.co.rs

Dobre vesti za sve ljubitelje fudbala i tradicije! Turnir "Stevan Ćele Vilotić" će se uprkos svim poteškoćama i celokupnoj situaciji, ipak ove godine održati. Omladinska (U19) reprezentacija Srbije (igrači rođeni 2003. i mlađi) je saznala imena protivnika, a kako stvari stoje neće biti nimalo lako odbraniti trofej osvojen pre skoro dve godine (2019), kada je u finalu savladana Crna Gora (2:0).  Biće ovo svakako dobra uveritira i provera za izabranike Dejana Brankovića pred nadolazeće utakmice prvog kruga kvalifikacija za prvenstvo Evrope, koje nas čekaju već u novembru.

Na turniru će pored Srbije učestvovati i reprezentacije Azerbejdžana, Crne Gore i Mađarske. Raspored celog turnira, kao i mesta odigravanja utakmica možete naći u nastavku teksta.

3. Septembar 16.30  ;  Srbija - Azerbejdžan   (gradski stadion u Subotici)
3. Septembar 16.30  ;  Mađarska - Crna Gora  (stadion u Senti)

5. Septembar 16.30 ;  Srbija - Crna Gora  (stadion u Kuli)
5. Septembar 16.30 ;  Mađarska  -  Azerbejdžan (Bačka Topola/ TSC akademija)

7. Septembar 15.15 ;  Azerbejdžan - Crna Gora  (Bačka Topola/ TSC akademija)
7. Septembar  17.00 ;  Srbija - Mađarska  (gradski stadion u Subotici)

Okupljanje je zakazano za 30. avgust u kući fudbala, a u narednih nekoliko dana se očekuje i kompletan spisak igrača koji će nastupiti na turniru. Podsećanja radi, predhodne dve provere su naši omladinci imali početkom juna u Staroj Pazovi protiv vršnjaka iz Rumunije, a oba puta smo slavili identičnim rezultatom, bilo je 1:0.