XS
SM
MD
LG

Kruna bi bila olimpijska medalja

Ljubiša i Nemanja Majdov

Tako dugo očekivane Olimpijske igre u Tokiju zvanično su počele nadmetanjima u softbolu. Ipak domaću javnost svakao najviše zanimaju naši sportisti, njih 86 koji će na ovim najneobičnijim Igrama u istoriji braniti boje Srbije.

U Olimpijskom timu Srbije na radost svih ljubitelja džudoa po prvi put je i pet džudista. Među prvima olimpijsku vizu za Tokio overio je Nemanja Majdov naš trofejni džudista pod stručnim vođstvom oca i trenera Ljubiše Majdova, najboljeg srpskog džudo trenera.

-Ostalo je još samo da naš rad krunišemo olimpijskom medaljom, a uradićemo i to. Svi znaju da mi uvek idemo na ostvarivanje najvećeg i najboljeg rezultata. Sve zacrtane pripreme do sada, uradili smo kako treba- rekao je Ljubiša Majdov.

Džudisti u lakšim težinskim kategorijama već su u Olimpijskom selu u Tokiju dok će naši predstavnici u težim divizijama put zemlje izlazećeg sunca krenuti sutra.

- Svaki rezultat nas obavezuje na još bolji rad i to smo do sada nebrojeno puta dokazali. Od 2012, kada smo počeli saradnju sa Džudo savezom Srbije, iz godine u godinu dizali smo lestvicu, rezultati su bili sve bolji. Te 2017. popeli smo se na krov sveta. Tu su i brojne medalje s najjačih svetskih turnira i evropska odličja. Sada je ostalo samo ako Bog da, da još krunišemo naš rad olimpijskom medaljom bio je iskren Ljubiša Majdov.