XS
SM
MD
LG

Albert Nađ: Prvaci srpskih liga kažnjeni baražom

Albert Nađ - foto: YouTube/printscreen

U odnosu na ostala tri učesnika baraža, Teleoptik ima najmlađi tim, ali se neće lako predati favorizovanom Novosađanima. 

Kako je, tako je - prve su reakcije trenera Alberta Nađa na jučerašnji žreb i izbor protivnika u baražu. - Radi se o dobroj i kvalitetnoj ekipi, sastavljenoj od iskusnih i nešto mlađih igrača. Više je starija nego mi i u odnosu na njih delujemo kao omladinci. Učinićemo sve da se plasiramo u Prvu ligu, bez obzira što smo znatno ranije, u proteklih 38 kola prvenstva to postigli. Ponavljom da su svi učesnici baraža kažnjeni jer su pravo da budu prvoligaša ostvarili kao prvaci srpskih liga. 

Teleoptik je kao većina učesnika baraža obezbedio titulu ranije i u poslednja četiri kola priliku su dobili igrači sa manjom minutažom i otuda nešto slabiji rezultati u završnici.

- Igrali smo uvek na rezultat, i raduje me da su momci brzo usvajali moje zahteve i sve pohvale idu na njihovu adresu. Zasluženo smo došli do titule, jer smo pokazali konstantnost forme, bez većih oscilacija u igri, za razliku od konkurenata, koji su možda bili kvalitetniji, jer smo u svakom trenutku znali šta možemo i hoćemo - odgonetnutnuo je taktiku poznati strucnjak. Po oprobanom modelu, Teleoptik će i u baražu primeniti uspešnu formulu.