XS
SM
MD
LG

NBA ove nedelje stiže u Fortnite

Foto: Epic Games

Izvor: RUR

Epic Games ovi nedelje ulazi u saradnju sa najvećom košarkaškom ligom na svetu – NBA. Ovo partnerstvo je najavljeno svega nekoliko dana pred početak NBA 2021 plejofa.

Ovo je prvi put da će Fortnite postati domaćin najpoznatije košarkaške lige u Severnoj Americi, a i šire. Počevši od petka, 21. maja, igrači će dobiti priliku da isprobaju dresove bilo kog od 30 NBA timova. U specijalnom Shoot & Score paketu ćete takođe pronaći Hookshot Emote i Mini Hoop Back Bling, koje će krasiti logo svakog NBA tima.

NBA plejof počinje u subotu, 22. maja, zajedno sa specijalnim petodnevnim Fortnite takmičenjem Fortnite x NBA Team Battles. Ako želite da podržite vašu omiljenu NBA ekipu, kao i da ostvarite šansu da osvojite sjajne nagrade i V-Bucks, prijavite se na zvaničnoj Fortnite x NBA Team Battles stranici. Ako ste zainteresovani da učestvujete, pročitajte pravila takmičenja ovde.

Pored čitave NBA lige, Fortnite je sklopio partnerstvo i sa igračima Donovanom Mičelom iz Juta Džeza i Trejom Jangom iz Atlanta Hoksa.