XS
SM
MD
LG

Predsednik Ahčin: Nastavljamo gde smo stali

Trener Žarko Todorović, predsednik Goran Ahčin, pomoćni trener Nenad Radojević

Fudbaleri srpskoligaša Dinamo 1945 danas (petak 22.januara) u 13 časova na Gradskom stadionu startuju sa pripremama, a prozivku će izvršiti novi-stari trener Žarko Todorović, sa svojim pomoćnicima Nenadom Radojevićem i trenerom golmana Nenadom Nikolićem. Novoizabrani predsednik kluba Goran Ahčin pred prvo okupljanje fudbalera „brzog voza“ optimista je i rekao je:

- Važno je da svi verujemo u zajednički rad koji je pred nama i onda uspeh neće izostati. Želimo da tim bude mlad i perspektivan, što se tiče pojačanja videćemo koga ćemo dovesti. Dobro sam upoznat sa situacijom u klubu i verujem da ćemo izaći iz problema koji su ostali oko normalnog funksionisanja kluba.-

Proteklih dana za predsednika Ahčina nije bilo odmora i stalno je prisutan na stadionu gde sa trenerom Todorovićem vodi razgovore sa fudbalerima, jer dosta igrača je uzelo papire.

- Tim će biti dosta promenjen u odnosu na jesen i radimo na pojačanjima i blizu smo dogovora sa fudbalerima koji su potrebni, ali dok ne završimo sve formalnosti ne želim da govorim o imenima. Biće naravno i odlazaka, ali razmišljamo samo o mladim igračima koji će biti naša prava budućnost kluba.- kaže Ahčin.

Kakve su ambicije u nastavku sezone.

- Ništa novo zna se naš cilj je uvek plasman u gornji deo tabele i tako je i sada. Sada želimo da napravimo tim koji će duže vremena igrati zajedno i biti spreman za veće domete i onda možemo očekivati da će oni moći sigurno ispuniti naše zahteve koje od njih očekujemo u budućnosti kluba.- rekao je Ahčin.

Kompletne pripreme do početka prvenstva koje će početi 06.marta fudbaleri „brzog voza“ radiće na svom stadionu gde će trenirati svakog dana, a po potrebi i dva puta dnevno.