XS
SM
MD
LG

U osmini finala Kupa "Zmajevi" gostuju Javoru

Vreme je za Kup Srbije, u osmini finala ekipa Voždovca u sredu gostuje Javoru. Ekipa iz Ivanjice je u šesnaestini finala savladala Radnički iz Kragujevca sa 2:1 i tako izborila prolaz u narednu fazu, dok su Voždovčani bili bolji od Grafičara posle boljeg izvođenja penala.

Junak meča sa beogradskim prvoligašem bio je golman Zmajeva Miloš Krunić koji je u dva navrata odbranio šut sa bele tačke i tako doneo pobedu.

Čuvar mreže Zmajeva očekuje još jedan izazovan meč i ozbiljnu borbu i pritisak domaće ekipe.

Maksimalno ozbiljno pristupamo svakom meču. Respektujemo protivnika, ali smo usmereni na sebe i svoju igru. Motivacija je na najvećem mogućem nivou, posebno za mene budući da ne branim standardno u prvenstvu. Dodatana motivacija za sve nas je i to što je u pitanju eliminaciona faza. Prvu utakmicu pobedili smo posle penala, što je meni dalo samopouzdanja, ali se nadam da ćemo ovoga puta meč rešiti u regularnom delu“, jasan je Krunić

Meč između Javora i Voždovca na programu je u sredu sa početkom u 13.30h na Gradskom stadionu Ivanjica, a meč možete pratiti na TV Arena Sport 1 u multiprenosu, kao i na sajtu i društvenim mrežama Voždovca.