XS
SM
MD
LG

Paun se osamio na vrhu, Vladin Votford u nadoknadi ostao bez pobjede

Foto: Sky Sports

Danas je odigrano sedmo kolo u Čempionšipu a srpski menadžeri su ostali neporaženi.

Reding Veljka Paunovića osamio se na vrhu. Reding je na ''Madejski'' stadionu savladao ekipu Roterama sa 2-0. Strijelac oba gola bio je Meite. Blizu pobjede bio je i Votford Vlade Ivića. Golom Stipe perice poveli su protiv Bormuta. Međutim, u 94. minuti, Mepam je pogodio za 1-1.

Novu pobjedu ostvario je i Norič. Ekipa  Danijela Farkea, savladaoa je Vikomb sa 2-1. Poveli su golom Pukija ali je Kešket pogodio za 1-1. No, Mario Vrančić ponovo je bio heroj Noriča i svojim pogotkom donio im pobjedu.

Nakon par lošijih rezultata, Blekburn se vratio pobjedama. Golovima Armstronga i jednom Eliota, savladali su Koventri u gostima sa 3-0. Bristol i Svonsi odigrali su 1-1. Gosti su poveli prko Lava ali je Naki Vels donio bod Bristolu. Isti rezultat viđen je i u petak, kada je u premijeri kola Notingem dočekao Derbi u ''Brajan Klaf'' derbiju. Poveo je Derbi preko Vaghorna ali je Tejlor pogodio za 1-1.

Luton je kao gost savladao Šefil Vensdej sa 1-0, Preston nakon preokreta ekipu Hadersfilda sa 2-1. Kardif i Midlzbro te Milvol i Barnsli odigrali su 1-1. Stouk je bio ubjedljiv te je dobio Brentford sa 3-0.

Na tabeli vodi Reding sa 19 bodova dok po 14 imaju Bristol i Votford. Na dnu su Derbi sa četiri boda, Vikomb bez bodova i Vensdej sa -4 boda.