XS
SM
MD
LG

Igračice Borca u selekciji Srbije

Direktor  ŽRK Borac Banja Luka Darko Savić  važio je i važi za jednog od najvećih pobornika pokretanja ženske rukometne reprezentacije Bosne I Hercegovine.

Dugo je on čekao da raznorazni rukometni kvazi stručnjaci I demagozi prihvate tu inicijativu i počnu raditi u interesu rukometa. Izgleda da mu je polako digao ruke od tog posla i okrenuo se selekciji Srbije. Nedavno je sa dvije rukometašice Borca boravio na pripremama selekcije koju vodi Ljuba Obradović. Sa njim su bile golman Darjana Vukliš i desno krilo Ivana  Sikima.

One su četiri dana radile sa Ljubom Obradovićem i njegovim pomoćnicima Živojinom Maksićem i Sinišom Đukićem. Po povratku u Banja Luku rekle su da su prezadovoljne boravkom u Trening kampu Fudbalskog saveza Srbije.

-Sve dugujemo našem direktoru i ovo je bilo nezaboravno iskustvo. Radujemo se novim pozivima iz Beograda, rekle su nam Vukliš i Sikima.

Boravkom u Beogradu bio je zadovoljan i direktor Borca Darko Savić. Naglasio je razgovoru za naš portal da je ovo samo prvi odlazak u Beograd.

-Ove dvije djevojke su inače prošle sve kategorije Crvene zvezde i otvorile su put i nekim drugima našim rukometašicama da krenu put Srbije. Zaista smo uradili veliki posao. Selektor Obradović će biti naš gost u Banja Luci i mislim da ćemo sve imati od toga koristi, kaže Savić.