XS
SM
MD
LG

Veliki uspeh Teodore Đorđević

Teodora Đorđević na pobedničkom postolju

U organizaciji Džudo kluba Brus i u tehničkoj organizaciji Džudo saveza Centralne Srbije, u Brusu je održano pojedinačno prvenstvo Džudo saveza Centralne Srbije za starije dečake i devojčice.

Učestvovalo je 69 takmičara iz 20 klubova. Jedina predstavnica Džudo kluba Goč iz Vrnjačke Banje Teodora Đorđević ostvarila je izuzetan uspeh u kategoriji +63 kg osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju a time i izborila plasman na pojedinačno prvenstvo Srbije za starije dečake i devojčice, koje će se održati 25 ovog meseca u Beogradu.

Teodora je za protivnice na ovom takmičenju imala 7 džudistkinja i posle tri uzastopne pobede zasluženo je osvojila zlato. Pojedinačno prvenstvo Džudo saveza Centralne Srbije odvijalo se po preporukama Kriznog štaba, o merama za suzbijanje i zaštitu od širenja korona virusa. U zatvorenom prostoru bez prisustva publike, uz merenje telesne temperature trenerima i takmičarima, kao i uz dezinfekciju i korišćenje zaštitnih maski, saznajemo od predsednika trofejnog Džudo kluba Goč iz Vrnjačke Banje Zorana Stamenića.