XS
SM
MD
LG

Čelnici pećinačkog sremskoligaša ne miruju

Predsednik Donjeg Srema 2015 Miloš Gmizić i Ljubomir Vukmanović

 

Postaje sve očiglednije: najaktivnija upravu od sremskoligaša ima pećinački Donji Srem 2015. Tokom pauze igrački kadar je osetno pojačan. Međutim, na tome se nije stalo!

- Posle dužih pregovora, uspeli smo da angažujemo još jednog vrsnog igrača – raportira Miloš Gmizić, predsednik Donjeg Srema 2015 – Doveli smo Lubomira Vukmanovića iz Sremca (Dobrinci), koji će nam itekako biti potreban kako bi došli do konačnog cilja - Vojvođanske lige. Vukmanović je igrao u prošlom kolu baš protiv nas na „Suvači“, kada smo pobedili 2:1. Postigao je i gol. Odlaskom Aleksandra Ljubojevića u Češku na probu, na pravi način smo „popunili prazno mesto“. Odmah je zadužio dres sa brojem 10. Svi smo ubeđeni da će nastaviti sa dobrim igrama i već za dva dana imaće priliku da se dokaže u novom klubu u drugom kolu Sremske lige. Ova sredina ga pamti po dobrim igrama u omladinskom pogonu „nekadašnjem Donjem Sremu“. Za nas je prelazni rok završen. Sava Naić nastavlja karijeru u Šumaru iz Ogara, a iz omladinskog pogona priključen je Nemanja Erić.

Ljubomir Vukanović (25) je već stekao lepe utiske o novom klubu.

 - Prvi utisci su odlični – ističe Vukmanović – Od ove generacije fudbalera pećinačkog sremskoligaša poznajem nekolicinu njih. Jasno mi je da sam došao u klub koji ima izvanredne uslove, dobar igrački kadar, trenera i upravu koja zna šta hoće. Ubeđen sam da velike ambicije imaju dobro pokriće. Sremcu iz Dobrinaca želim sve najbolje u daljem takmičenju.