XS
SM
MD
LG

Sloga iz Zabojnice krenula sa pripremama

Foto: FK Sloga

FK Sloga iz  Zabojnice je započela pripreme za novu takmičarsku sezonu u Međuopštinskoj Ligi Knić-Rača-Batočina i posle nekoliko odrađenih treninga odigrala prvu prijateljsku utakmicu.  Domaćin, Omladinac iz Vučkovice, je poražen rezultatom 5:0 uz odličnu i kvalitetnu igru.

Posle prve pripremne utakmice koja je odigrana u Vučkovici, u planu su još dve. Bivši zonaš iz Zabojnice je igrom pokazao da je na pravom putu da se vrati na stare staze uspeha, sa željom da se ove sezone domogne prvog mesta i plasmana u viši rang, Šumadijsku okružnu ligu. Zabojničani su u prošloj sezoni bili na dobrom putu povratka u Šumadijsku ligu, ali je situacija sa virusom KOVID-19 odložila promociju kojoj se svi u klubu ove godine nadaju.

Što se tiče igračkog kadra, Sloga je dosta radila na dovođenju adekvatnih pojačanja. Prošle sezone je usledio povratak u redove iskusnog vratara i dugogodišnjeg kapitena ove ekipe Miloša Nešovića, koji je svojim povratkom doneo veliki kvalitet. Uz njega je stigao Vladimir Đorđević kao veliko pojačanje, ali i manje afirmisani igrači poput Spasojevića, Čekanovića, Dedovića, Milutinovića, Jovanovića, Vukomanovića i Obradovića. Oni čine okosnicu ekipe, gde spoj mladosti I iskustva pravi izuzetan balans. Prelazni rok je tek počeo i pred glavnim operativcem kluba Mićom Nešovićem predstoji period sklapanja tima.