XS
SM
MD
LG

Logitech G lansirao Pro X wireless slušalice

Svedoci smo da bežične tehnologije periferija sve više napreduju i što se tiče miševa i tastatura su već dostigle svoje kablirane parnjake a Logitech G sada ide korak dalje i predstavlja Pro X slušalice sa Lightspeed tehnologijom namenjene profesionalcima.

Logitech G Pro X su do skoro važile za sam vrh gejming periferija što smo i mi zaključili u opisu koji možete pročitati ovde. Radi se o zaista vrhunskom modelu koji ima praktično sve – izdržljivost, udobnost, vrhunski zvuk, čak i Blue Voice softver koji može promeniti boju vašeg glasa. Tu je i torbica za nošenje, dva para naušnica (kožne i plišane), drajveri prečnika 50mm i naravno 7.1 surround zvuk.

Uopšte gledano Pro X slušalice deluju kao savršen uređaj, ali je Logitech odlučio da stepenik podigne više – da ubaci Lightspeed wireless tehnologiju po prvi put u jedan ovakav uređaj. Rade na frekvenciji od 2.4GHz, domet je do 13 metara a Lightspeed tehnologija osigurava da nemate nikakvih kašnjenja a tu je i baterija koja traje preko 20 sati igranja.

Ne čudi onda i što su mnoge zvezde eSporta uključene u kampanju promocije ovog uređaja jer je ovo zaista prvi put da jedne slušalice koje i oni mogu da koriste budu u bežičnoj izvedbi što naravno mnogo olakšava fokusiranje na samu igru.

Logitech G Pro X Wireless slušalice se očekuju uskoro u prodaji a cena u Evropi će biti oko 200 evra.