XS
SM
MD
LG
30.05.2020 Administrator

Dvadeseto putovanje kroz pravila fudbalske igre

Poštovane kolege sudije i instruktori,

Pred vama su moja sećanja i posvećenost fudbalu kroz 19 izdatih Priručnika i Pravila igre koju završavam sa ovim 20 izdanjem. Ona su istorija mog publicističkog i stručnog rada. U toku trideset godina požrtvovanog rada svedočim o stanju u fudbalu na prostorima bivše Jugoslavije i Srbije kao zaljubljenik i besednik koji je sve što je kazivao, doživeo, u tome učestvovao i stvarao za nove generacije sudija i instruktora.

Ovo je putovanje i stvaranje u srpskom fudbalu koje je podržano od UEFA, FIFA, Međunarodnog borda.

Svaki Priručnik je bio aktuelan i autentičan u vremenu u kojem je izlazio. Nova dela sam stvarao često nailazeći na prepreke i stalnu borbu da sam finansiram izdavanje. Snagu mi je davalo sećanje na dugo posvećeno vreme, prijatelje i korisnike literature koju sam priređivao kao i misao da je ovo ostavština moje ljubavi i plodnog života u ovoj materiji, ''bogatstvo'' na koje ću biti ponosan jer je uzbudljivo svedočanstvo o vremenu, prijateljima i događajima koji ne blede i ne odlaze u zaborav.

Stručni tim koji je radio na ovom 20 izdanju je u sastavu: Zoran Petrović, Zdravko Jokić, Vlado Glođović i Dejan Filipović. Priručnik sadrži 400 stranica i više desetina slika. Tiraž je zbog troškova sveden na 300 primeraka.

Iskreno vam preporučujem ovu publikaciju da je imate i kompletirate svoju biblioteku i koristite za svoje stručno usavršavanje.

E-mail: [email protected], telefon: 064 822 822 4

Iskreno vaš, Vladan Vićentijević,s.r.