XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Hajduk Veljko – Sloboda 2:3

Hajduk Veljko - Sloboda (1)

Još jedna prijateljska utakmica Slobode, sremskog zonaša iz Donjeg Tovarnika, koji se nalazi na pripremama na Lepenskom Viru. Ovog puta rival je bio, takođe zonaš, Hajduk Veljko iz Negodina. Već na samom početku, Bojić odlično proigrava Ristića, koji dolazi u poziciju „jedan na jedan“ u odnosu na protivničkog golmama: sledi lob udarac sa oko 9 metara od gola za vođstvo Sremaca. Samo pet minuta kasnije poravnanje rezultata, posle šuta Sokolivića iskosa. U 41. minutu Sloboda ponovo dolazi u vođstvo: Radošević sjajno proigrava Ristića, koji se našao u situaciji sa početka utakmice.

  Prvi minuti nastavka utakmice pripadaju fudbalerima Hajduk Veljka: dobro odmerenim udarcem sa dvadesetak metara od gola Slobode, Gavrić dovodi utakmicu u rezultatsku ravnotežu. Ipak, ekipa iz Donjeg Tovarnika i treću kontrolnu utakmicu na pripremama rešava u svoju korist. Posle šuta Vukasovića u 76,. minutu, Dimitrijević kratko odbija loptu, koja ponovo dolazi do Vukasović, koji je ovog puta precizniji.

  Donji Milanovac. Strelci: 0:1 Ristić u 1, 1:1 Sokolović u 6, 1:2 Ristić u 41, 2:2 Gavrić u 48, 2:3 Vukasović u 86. minutu. Gledalaca: 50. Sudija: Nedžad Karamanovski (Donji Milanovac).

 HAJDUK VELJKO: Dimitrijević, Nikolić, Gavrić, Milutinović, Mijailović, Đorđević, Lazić, Sokolović. Golubović, Marić, Davidović.

  SLOBODA: Šivoljicki, Spasojević, Bosiljkov. Javorac, Kočijašević, Radošević, Dragojević, Ristić, Bojić, Alijagić, Đuran. Igrali su još: Oparnica, Vukasović, Jakšić, Jovičić i Pazarski.

Hajduk Veljko - Sloboda (2)

Hajduk Veljko - Sloboda (3)