XS
SM
MD
LG

Direktor Lukić: Najvažnije da niko nije otišao

Fudbaleri Mladosti nalaze se na zasluženom odmoru i željno očekuju start priprema koje će početi 19. januara u nedelju kada će trener Dušan Đokić izvršiti prozivku. Prvi deo sezone Omoljičani su u Vojvođanskoj ligi Istok završili na četvrtom mestu sa dobrim izgledima da u nastavku sezone poboljšaju plasman na tabeli. Direktor kluba Dragan Lukić koji nema odmora o novim izazovima rekao je:

-„Pred početak sezone naš cilj je bio plasman u sam vrh tabele i zadovoljni smo postignutim rezultatom u prvom delu sezone. Trener Dušan Đokić koji ima punu podršku u svom radu sa igračima i verujem da ćemo sa njim u nastavku sezone biti još bolji.“-

Ispred uprave kluba zaduženi ste za igrački kadar.

-„Morali smo se letos pojačati, jer liga je dosta kvalitetna i da nismo pogrešili to se pokazalo kroz rezultate koje smo postigli. Trenutno je pauza i za sada najvažnije je da niko nije otišao i to nam je pravi pokazatelj da smo postali klub koji želi da pokuša da ostvari plasman u viši rang.“- kaže Lukić.

Početak pripremama je predviđen za 19. januar.

-„U razgovoru sa trenerom Đokićem dogovorili smo se sve oko priprema i imaćemo dosta vremena da se dobro spremimo za nastavak sezone i prolećne borbe. Najvažnije je da svi igrači mogu da odgovore obavezama koje ih očekuju tokom rada i onda će pripremni deo proći kako treba.“-kaže Lukić.

Fudbaleri Mladosti odigraće šest kontrolnih mečeva, a prvu proveru imaće 02.02. Borac (Sakule), 09.02 Dinamo 1945 (omladinci), 12.02. Železničar (Pančevo, omladinci), 16,09. GSP Polet Dorćol, 23,02. Dolina, 01.03 OFK Vršac (finale kupa na području FSP Pančevo). Trener Dušan Đokić koji je drugi put na klupi Omoljičana o predstojećim obavezama tokom priprema i novim imenima rekao je:

-„. Verujem u dobar rad i bolje rezultate i siguran sam da ovaj tim to može i da ostvari naše želje. Ugovorene su i odigraćemo šest mečeva protiv kvalitetnih timova kako bi stekli pravu sliku o timu.Što se tiče novajlija blizu smo dogovora sa igračima koje želimo i očekujem da oni od prvog dana budu zajedno sa nama na pripremama.“- 

 

Trener Dušan Đokić i direktor Dragan Lukić