XS
SM
MD
LG

Turnir u malom fudbalu "Kačarevo 2019": Pobednik Farbara Lane kolor

Pobednik turnira "Kačarevo 2019" Farbara Lane kolor

U polufinalu i finalu turnira u Kačarevu viđene su kvalitetne i neizvesne borbe pred punom halom gde je bilo prisutno 500 gledalaca. U prvoj polufinalnoj utakmici posle uzbudljive igre i nerešenog rezultata na penale su bili bolji igrači iz Banatskog Novog Sela i zasluženo prošli u finale.

Fudbaleri Konjarnika imali su više loptu u posedu i prilike, ali je golman Morariju odbranama doneo pobedu. U drugj polufinalnoj utakmici Farbara Lane kolor predvođena Roknićem i Krstićem savladala je Kačarevce koji su pred golom Lazovića bili bez pravog šuta u gol. Za treće mesto Konjarnik je predvođenim Milošem Ljuljićem koji je postifgao četiri pogotka došao do ubedljive pobede. U finalu turnira bilo je prilika pred oba gola, ali su golmani Morariju i Lazović bili najbolji akteri na utakmici. Na penal ruletu bolji izvođači bili su Beograđani koji su tri puta bili presizni, a pobedu je doneoLazović kada je odbranio šut Bajina i pobednički pehar za osvojeni turnir.. Najbolja ekipa na turniru Farbara Lane kolor (Beograd) osvojila je pobednički pehar i nagradu od 150.000 dinara, drugoplasirana ekipa Restoran Golf BNS nagradu od 50.000 dinara i trećeplasirana ekipa KMF Konjarnik 30.000 dinara. Najbolji igrač na turniru je Nenad Roknić (Farbara Lane kolor), najbolji golman Osenu Morariju (Restoran Golf), a najbolji strelac je Miloš Ljuljić (KMF Konjarnik). Turnir su sudili Dragan Milanović (Pančevo) i Gojko Janičijević (Starčevo) bez ijedne greške na tuniru.

Rezultati i strelci utakmica polufinala turnira

Restoran Golf BNS – KMF Konjarnik 2:2 (5:4 penali) (Bajin 2, Đukić, Lukić, Vinka, Milekić, Crnomarković - Janković 2, Arsić, Drndarski, Šljukić,), Marko Pan – Farbara Lane kolor. 2:4 (Stojanovski, Zlatković – Roknić 2, Trojanović, Krstić).

Organizacioni odbor turnira ,,Kačarevo 2019,,

Utakmica za treće mesto: KMF Konjarnik – Marko Pan 8:3

KMF Konjarnik: Drndarević, Milutinović 2, Ljuljić 4, Šljukić, Ćurćić, Janković Milosavljević 1, Ratković 1, Arsić.

Marko Pan:Mitanovski, M.Zlatanović, Stojanovski, Vučković, Trajčevski, M.Zlatković, N.Zlatković, Perišić, Stojković, Bosnić

Finale turnira: Farbara Lane kolor – Restoran Golf BNS 0:0 (3:2 penali)

Farbara Lane kolor:Lazović, Mijaković 1, Ahmetović, Trojanović, Nedeljković 1, Jovanović, Đurđević, Vitorović, Krstić 1, Roknić, Jevtić.

Restoran Golf BNS:Morariju, Ivanišević, Đukić, Lukić 1, Milekić, Vinka, Bajin, Crnomarković 1.

 


Viking : Forum
Indians : Kikinda
Dinamo : Kraljevićevo
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Forum 9 6 2 1 20
2 Dinamo 9 6 1 2 19
3 Kikinda 9 4 2 3 14
4 Indians 9 3 1 5 10
5 Kraljevićevo 9 2 3 4 9
6 Viking 9 1 1 7 4