XS
SM
MD
LG

Vezista Plavšić Pobedom na zimsku pauzu

Fudbaleri srpskoligaša Železničara pod vođstvom trenera Dušana Jevrića ostvarili su dobre rezultate u jesenjem delu sezone i kolo pre odlaska na zimsku pauzu osvojili su jesenju titulu. U proteklih 14 kola fudbaleri „dizelke“ iz Pančeva ostvarili su 12 pobeda uz dva remija i svojim igrama i rezultatima su pokazali da su najuspešniji tim u svim ligama po ostvarenom učinkom u dosadašnjem delu prvenstva. Dobre partije u dresu „dizelke“ pružao je vezista Dušan Plavšić koji ispunio očekivanja i odigrao je svih  1260 minuta ove jeseni i kaže:

-„ U protekla četrnaest kola ispunili smo plan i osvojili sedam bodova. Ovaj tim ima kvalitet i verujem da ćemo do kraja prvenstva ostvariti još dobrih rezultata i plasman u Prvu ligu Srbije.“-

Kolo pre kraja imate pet bodova prednosti i osvojili ste jesenju titulu.

-„Prvi deo sezone smo završili kako smo želeli ostalo je još jedna utakmica gde želimo da pobedom završimo prvi deo sezone. Trenutno imamo pet bodova viška od prvog pratioca Bačke 1901 iz Subotice i želimo da tu bodovnu razliku sačuvamo ili povećamo.“- kaže Plavšić.

Fudbaleri „dizelke“ žele da  nastave pobedonosni pohod i protiv tima Omladinca (Novih Banovaca) koji dolazi u nedelju na SRC Mladost.

-„ Poštujemo svakog rivala kao i goste iz Novih Banovaca koji su u dosadašnjem delu sezone pokazali da imaju dobar tim i dobre pojedince. Dobro se poznajemo i u ovakvim mečevima jedan detalj može da odluči pobednika i očekujem da ćemo mi biti na visini svojih fudbalskih kvaliteta i prikazati lep fudbal i na kraju pobediti.“- kaže Plavšić.

Očekuje se da tribine budu dobro popunjene i da pozdrave jesenjeg prvaka i to će biti motiv više da pružite maksimum.

-„Dobro smo radili i spremno čekamo duel i pred svojim navijačima gde imamo motiv više da se predstavimo u pravom svetlu. Atmosfera u timu je dobra i ja i moji saigrači smo na prethodnom meču pokazali da imamo kvalitet i želju za pobedom zašto ne bi bilo tako i sa timom iz Novih Banovaca.“- završio je Plavšić.