XS
SM
MD
LG

Premijerno u Zrenjaninu

Sa jednog od poslednjih treniga Bečejaca

Duga prvenstvena pauza sklonila je odbojkaše Bečeja iz vidokruga sportskih dešavanja. Ali, tome je došao kraj. Predstojećeg vikenda startuje sezona drugoligaškog „severa“ i Bečejci će, ponovo, biti u žiži interesovanja.

Premijerna utakmica Bečejaca je u Zrenjaninu, gde ih dočekuje uvek opasni Proleter. Novi trener Veselin Džigurski ima nešto izmenjen sastav na raspolaganju, pa je pitanje koliko je isti uigran.

- Radili smo korektno u minulom periodu, nešto smo iskusniji u odnosu na sastav koji je igrao u minuloj sezoni i to bi trebalo da se odrazi u igri, a onda i rezultatima. Naravno, rano je davati bilo kakve prognoze, a naš cilj je da zadržimo status drugoligaša. Što se tiče utakmice u Zrenjaninu, idemo da se nadigravamo, da vidimo koliko smo uspeli da se uigramo, a od zalaganja na terenu zavisiće rezultat, razmišljanje je trenera-igrača Bečeja Veselina Džigurskog.

Podsećanja radi, više nema u sastavu Stefana Mitrovića i Alekse Marošanovića, koji zbog upisa na fakultet ne mogu da ispunjavaju klupske obaveze. Posle godinu dana pauze iz zdravstvenih razloga, vratio se Miloš Rakić, a stigao je i povratnik u matičnu sredinu Nebojša Milovac. Prave novajlije su primač Mladen Brkić iz Futoga i dizač Branislav Vojnović, koji je minule sezone nosio dres Novog Sada. Reč je o dvojici igrača iz A prvoligaškog karavana, čije će iskustvo umnogome doprineti mlađanom sastavu Bečejaca.


Kulpin 1 : 3 Bečej
Mladost (BP) 1 : 3 Mladost (NP)
Dunav Volley 3 : 1 Srem Eaton
Sombor 0 : 3 Proleter
Vojvodina NS Seme 2 3 : 0 Partizan
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Bečej 7 7 0 18
2 Kulpin 7 6 1 17
3 Dunav Volley 7 5 2 17
4 Vojvodina NS Seme 2 7 5 2 15
5 Srem Eaton 7 4 3 13
6 Partizan 7 3 4 9
7 Proleter 7 2 5 6
8 Mladost (NP) 7 1 6 4
9 Mladost (BP) 7 1 6 3
10 Sombor 7 1 6 3