XS
SM
MD
LG

Filip propustio ogromnu šansu

Foto: ATP Tour

Filip Krajinović eliminisan je u četvrtfinalu Meca. Bolji od njega bio je Pui sa 2-1.

Filip je sjajno otvorio meč. U trećem gemu Pui je imao 40-15. Međutim, Filip je vezao četiri poena, dva sjajnim bekhendima i na kraju je došao do brejka. U šestom gemu Pui je imao 15-40 ali je Filip spasio dvije brejk lopte. Imao je Pui i u osmom gemu dvije brejk šanse ali se Filip opet izvukao. Na kraju je dobio prvi set sa 6-4.

Na startu drugog seta Filip je imao 0-40 na servis Puija. Međutim, sa servis volejom i sa dva asa, Francuz se izvukao. Filip je nastavio sa sjajnim čitanjem protivnikove igre. U sedmom gemu došao je ponovo do brejk lopti. Prvu Pui spašava asom ali Filip drugu koristi, nakon sjajnog riterna. Međutim, Pui je sjajno riternirao i napravio je ribrejk. Pui do kraja seta pravi još jedan brejk te sa 7-5 dobija drugi set. 

Filip je u trećem gemu trćeeg seta imao četiri brejk lopte ali nije napravio brejk. Pui tada ulazi u seriju, Filip psihički pada i Francuz dolazi do duplog brejka i 5-1. Pui je servirao za meč ali je bukvalno poklonio brejk Filipu. Imao je Filip 40-0 u narednom gemu ali Pui pravi brejk i sa 6-2 dobija odlučujući set.