XS
SM
MD
LG

Kompletna petorka Hellraisersa prebačena na klupu

Kao i u Doti 2 nakon Internationala, tako i posle svakog CS:GO Majora kreće tzv. ”shuffle”. Ipak, CS:GO scena ne čeka ni da se završi Major, pa smo samim tim upravo dobili jednu veoma iznenađujuću promenu. Jedna od najstarijih CS:GO organizacija odlučila je da napravi drastične promene, tako što je celu petorku prebacila na klupu, gde se još uvek nalaze dva bivša igrača, DeadFox i Hobbit.

Ova odluka napravljena je nakon što je ekipa imala katastrofalan nastup na Majoru u Berlinu. Već nakon prve faze su napustili takmičenje, porazima od FURIE, AVANGAR-a i Vitality-a. Iako su dve od ove 3 ekipa stigle čak do četvrtfinala, za samu organizaciju, ovo je bio poražavajuć rezultat.

Po završetku prošlog Majora ovaj sastav je prošao kroz nekoliko promena, jer je njihov najbolji igrač, W0xic prešao u redove Mouza. Odlaskom DeadFoxa, rupe su popunili Nukkey i Lowel.

I pre Majora ova sastav nije prikazivao željene rezultate, osim jednog, gde su u veoma gustom meču poraženi od najbolje ekipe na svetu, Team Liquida. HLTV saznaje da odbor Hellraisersa još uvek nije odlučio kako će izgledati budućnost ove ekipe, ali svakako možemo očekivati da će bar neko od njih ostati u timu.

Ovo je možda prava prilika da Na’VI konačno pruži šansu ANGE1-u, koji im je već dugo na radaru. Odlaskom Zeusa, on bi mogao biti prava ličnost da zameni njegovu ulogu.