XS
SM
MD
LG

U Mitrovom polju dve smene druženja uz odbojku

Na trinaestom po redu odbojkaškom kampu u Mitrovom polju mestu podno Željina u dve smene prodefilovalo je 150 devojčica i dečaka. Mladi odbojkaši i odbojkašice došli su iz desetak gradova Srbije, zatim iz Republike Srpske i Kuvajta.

Smotra budućih asova

Sa njima je u prvoj smeni radilo devet a u drugoj pez trenera. Mladima su na "usluzi" bili Dragfan Đorđević, Boško Mačužić, Aleksandar Seničić, Anđelka Tijanić Aleksandar Bošković, Veljko Petković, Svetlana Ceca Ilić i treneri iz iz klubova koji su pristigli u kamp..

Kumovi osnivači kampa i saradnici

- Vreme nas je baš poslužilo - kaže Aleksandar Daišević, koordinator kampa Mitrovo polje koji je tu od prvogg dana sa osnivačem kumom Draganom Đorđevićem. Učestovali smo u dva navrata na turnirima u Aleksandrovcu. Uz sve to, najvažnije je da su deca, a to su uglavnom osnovci sedmog i osmog razreda, pokazala veliku želju da da za vreme provedeno ovde uđu u sve tajne ovo dinamičnog sporta.

Treneri na delu

I fudbaler dragi gost na kampu

Kamp je u drugoj smeni posetio i Ilija Katić bivši fudbalski as igrač Partizana, reprezentativac i dugogodišnji internacionalac. U kampu su prezadovoljni i odzivom sponzora a još više i njihovim posetama što je do sada bio redak slučaj.