XS
SM
MD
LG

Call of Duty; Modern Warfare stiže 25. oktobra!

Spremite se za dugo iščekivani povratak najpopularnijeg dela CallofDuty franšize kada izađe potpuno prerađeni ModernWarfare 25. oktobra. Ovaj naslov koji izdaje Activision a potpisuje InfinityWard ubacuje igrače u moderan sukob, gde odluke u deliću sekunde mogu uticati na globalni balans sila. Novi ModernWarfare ima jedinstvenu priču i progresiju kroz epsko single-player iskustvo, multiplayer pun akcije i novi co-op mod.

Ovo je potpuno novi ModernWarfare u svakom pogledu – iskustvo je bazirano na naslovnim stranicama novina danas, gde su pravila borbe propilično zamagljena i siva. Igrači će moći da igraju kao pripadnici različitih internacionalnih specijalnih jedinica i grupa boraca za slobodu, a radnja će se odvijati kako u legendarnim evropskim gradovima tako i na Bliskom Istoku.

ModernWarfare donosi cross-platform igranje od starta na PC računarima i konzolama što je vrlo velika novina. Zatim napušta se klasični seasonpass sistem i biće više besplatnih mapa i drugih sadržaja koji će biti besplatno dostupni svim igračima. I to nije sve!

ModernWarfare ima popuno novi endžin igre koji donosi izuzetno fotorealistično iskustvo i gameplay. Nova tehnologija koristi materijale bazirane na fizici, novi rendering sistem, volumetrijska svetla, 4K HDR i podršku za DirectXRaytracing (samo na PC računarima) kao i novi način kako GPU prikazuje geometriju. Tu su i modovi spektralnog renderinga za situacije kada morate koristiti infra crvene senzore toplote ili u slučajevima korišćenja sistema noćnog vida. Konačno tu je i novi sistem uklapanja oblika koji će pružiti bolje animacije karaktera a tu je i podrška za DolbyATMOS na platformama koje ga podržavaju.

CallofDuty: ModernWarfare će globalno biti dostupan od 25. oktobra 2019. godine na Playstation 4, Xbox One i PC platformama. Na PC-u ćete moći da novi CallofDuty igrate samo preko Blizzardove Battle.Net platforme. Ono što je interesantno jeste da ako pre-orderujeteModernWarfare odmah dobijate prestigetoken koji možete iskoristiti u BlackOps 4.