XS
SM
MD
LG

Preljević doneo pehar Kupa Jošanici

Odlična fudbalska predstava na Gradskom stadionu. Malobrojna publika je mogla da uživa u kvalitetnoj igri dva tima koji su pružili maksimum. Sloga je imala više od igre, u drugom poluvremenu u potpunosti nadigrala rivala, ali bez koncentracije da postigne gol iz vrlo izglednih prilika. Na kraju, pobednika Kupa FSRO odlučili su jedanaesterci. Istakao se vratar Jošanice Tamer Preljević koji je odbranio prvi penal napadaču Sloge Filipoviću, potom u poslednjoj seriji i Milojeviću, ali taj jedanaesterac je ponovljen kada je vezista „belih“ bio precizan. Tačku na pobedu Jošanice stavio je najstariji igrač na terenu, kapiten gostiju Edin Fedrizović. Upravo je njemu pehar pobednika Kupa ispred FSRO predao Slobodan Đerković. Aplauzi Jošanici na pobedi i prolazu dalje, ali aplauzi Sloginim igračima na veoma dobroj igri koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Edinu Ferizoviću, kapitenu Jošanice pehar pobednika Kupa FSRO predao je Slobodan Đerković

SLOGA (KV) – JOŠANICA 0 – 0 penalima 4-5

Gradski stadion u Kraljevu Gledalaca: 100 Sudija: Nenad Simović (Kraljevo) 7 Žuti karton: Delimeđac (Jošanica)

SLOGA: Pantović - , Pavlović 7 (Jovanović 6), Vulić 7, Zrnzević 7, Filipović 7, Trklja 7, Milojević 7, Bojanić 7, Kolaković 7, Stolić 7, Čamagić 7

JOŠANICA: Preljević 7,5, Zimonjić 7, Delimeđac 7, Ferizović 7, Marukić 7, Sa. Smajović 7, Halilović 7 (Ljajić 7), Sadović 7, Obradović 7, Brunčević 7, Murić 7 (Se. Smajović 7)

Igrač utakmice: Tamer Preljević (Jošanica)

 

Nastavljaju takmičenje u Kupu - fudbaleri Jošanice iz Novog Pazara pobednici Kupa FS Raškog Okruga