XS
SM
MD
LG

Košarkaši Budućnosti (ne)će na parket

Budućnost odlazi u svlačionicu

Košarkaši Budućnosti gađani su petardama i tvrdim predmetima sa tribina odmah po ulasku kompletnog tima na zagrevanje pre meča protiv Crvene zvezde u Beogradu za titulu ABA lige, zbog čega su morali da se vrate u svlačionicu. Sigurno je da će meč, koji je trebalo da počne u 19 sati, da kasni, javljaju Radio televizija Srbije i Tanjug.

Čim su gosti kročili na parket poletela je "kiša" predmeta sa svih strana i čak nekoliko navijača je uletelo u teren da se obračuna, ali je brzo reagovalo obezbeđenje.

Košarkaši Budućnosti nalaze se u u svalačionici i traže da se navijači Zvezde udalje sa dela tribine blizu njihove klupe, što se upravo i dešava. Nezvanično, početak je pomeren za nekih 15-ak minuta.

Sa predstavnicima podgoričkog tima razgovarali su trener Zvezde Milan Tomić i predsednik kluba Nebojša Čović.

Oko i u hali prisutne su velike bezbedonosne mere, skoro na svakom koraku. 

Predhodno je grupa navijača crveno-belih uputila uvrede i zvižduke ekipi Budućnosti, odmah po izlasku iz autobusa kod ulaza u dvoranu.

Tenzija se nije smirila ni na zagrevanju, kada je Amerikanac iz Budućnosti Noris Kol namerno pogodio loptom kamermana tik uz teren, posle čega su poleteli upaljači i plastične čaše sa tribina.