XS
SM
MD
LG

Održana izborna skupština FSG Zrenjanin

Na Skupštini FSG Zrenjanin, od 37 delegata, bilo je prisutno 28 i jednoglasnom odlukom Goran Starčević, mladi fudbalski radnik, ponovo je izabran za predsednika.

Članovi Izvršnog odbora su, potpredsednici Predrag Tatić i Amir Teljigović i Saša Bogićević (sudije), Velibor Mladenović (treneri), Milenko Cukućan, Milorad Kurjakov, Milan Miščević, Slobodan Repac, Rajko Kapelan i Arsen Plahin.

Za predsednika Nadzornog odbora izabran je magistar Cveta Marinkov, a članovi su Mirko Knežević i Svetozar Krnetić. Za delegate u Skupštini FSP Zrenjanin, predloženi su, Goran Starčević, Predrag Tatić, Milenko Cukućan, Slobodan repac, Arsen Plahin, Milorad Kurjakov, Predrag Djenić, Branislav Pandurov, Ivan Mikalački i Velibor Mladenović.
Odmah po izboru, novoformirani Izvršni odbor, izabrao je i članove pet Komisija.

U Komisiji za omladinski fudbal su Dušan tanasić, Aleksandar Markovski i Dragan Jović, Komisiju za stadione i bezbednost čine Ivan Mikalački, Vladimir Mladenović i Svetozar Krnetić, u Komisiji za registraciju igrača i klubova su, Miran Pantelić, Branislav Pandurov i Velior Mladenović, Komisiju za žalbe čine Miloš Djiku, Vasilije Rodean i Jožef Makan, a Disciplinsku Predrag Djenić, Milorad Kurjakov i Gojko Mizdrag.

Predsednik Starčević je obradovao klubove i istakao da su povećane prinadležnosti iz gradskog budžeta za ovu godinu. Članovi Područne lige dobiće po 400.000, klubovi iz A lige po 310.000, a B ligaši po 250.000 dinara. Najavio je da će članovi IO obići sve klubove, pokloniti lopte i pomoći u radu.