XS
SM
MD
LG

Igokei Kinđetov Kup

Košarkaši Igokee pobjednici su Kupa Mirze Delibašića. Oni su savladali ekipu Sparsa u finalu sa 78-63.

Igokea je bolje otvorila meč. Lešić je bio raspoložen i Igokea je povela sa 10-4. Međutim, Sparsi nakon tajmauta Trbića hvataju ritam i dolaze do vodstva. Igokea je ipak uspjela dobiti prvi period sa 18-16, trojkom Anđušića sa zvukom sirene.  Igokea je u drugom periodu pronašla šuterski ritam. Luković i Anđušić bili su raspoloženi pa je Igokea otišla na dvocifrenu prednost. Do kraja prvog poluvremena, Igokea je došla do velikih 16 poena prednosti. 

Sparsi su otvorili drugi period serijom 5-0. Međutim, u priličnoj lošo igri sa obje strane, Igokea je održavala vodstvo. Sparsi trojkama prilaze na -8 a imali su šansu i da priđu na -5 ali nisu uspjeli. Musić je pogodio trojkom pa je Igokea sa +11 ušla u poslednji period. Sparsi opet prave 5-0 na početku jednog perioda i prilaze na -6. Međutim, to je bilo faktički sve od Sparsa. Igokea je napravila seriju 13-2 i riješila je pitanje pobjednika.

Luković je predvodio Igokeu sa 21 poenom dok je Lešić dodao 20. Najbolji u redovima Sparsa bio je Protić sa 15 poena i sedam skokova.