XS
SM
MD
LG

Bitatze ''oterao'' Omića

Dolaskom Goge Bitadzea, Omić je izgubio mjesto startnog centra i čini se da je njegovim odlaskom šampion ABA lige ne gubi ništa

Jasmin Repeša je stigao u nedjelju u Podgoricu, u ponedjeljak na promociji pred novinarima poručio da "više nije uvijek bolje", a već sjutradan se saznalo na šta je mislio - Budućnost Voli se rastala sa Alenom Omićem.

Tuzlak koji ima slovenački pasoš je novi igrač Emporio Armanija, kluba sa kojim će se Podgoričani sastati već za dva dana u Milanu, saznaju "Vijesti".

Omić je stigao nakon ABA Superkupa, jer je nakon ubjedljivog poraza od Crvene zvezde procijenjeno da je takav centar neophodan timu tadašnjeg trenera Aleksandra Džikića.

Početkom sezone je bio jedan od najboljih igrača Podgoričana, ali je kako je vrijeme odmicalo njegova uloga bila sve manja.

Uostalom, Budućnost je najbolje rezultate ostvarila kada je igrala sa dva lakša centra - Erlom Klarkom i Danilom Nikolićem.

Dolaskom Goge Bitadzea, Omić je izgubio mjesto startnog centra i čini se da je njegovim odlaskom šampion ABA lige ne gubi ništa. Šta više, možda će i finansijski dobro proći, jer će se osloboditi "jakog" ugovora i možda dobiti i obeštećenje...