XS
SM
MD
LG

Partizan slavio u Laktašima

Košarkaši Igokee doživjeli su šesti poraz u ABA ligi. Bolji od Aleksandrovčana bili su košarkaši Partizana, rezultatom 97-84.

Partizan je otvorio utakmicu serijom 10-0. Ipak, nakon tajm auta Milakovića, Igokea je proradila. Adamović je svoj tim uveo u dobar ritam pa je Igokea prišla na poen zaostatka. Ipak, Partizan je dobro finiširao prvi period i dobili su sa 30-24. U drugom periodu Partizan je ponovo imao dvocifrenu prednost. Međutim, opet se desilo isto. Na krilima sjajnog Adamovića, Igokea je prišla na poluvremenu na tri poena zaostatka.

Partizan preko Marinkovića dobro otvara treći period. Međutim, u ovom periodu razigrao se i Latejvious Vilijams i Igokea je uspjela da ostane na minimalnom zaostatku. Tako je bilo do završnice trećeg perioda, kada Marinković veže dvije trojke te Partizan sa deset poena prednosti ulazi u poslednji period. Partizan je svoje vodstvo održavao. Na momente su se nudili Igokei ali Igokea je propuštala šanse da se potpuno vrati u meč i na kraju poraz nije mogla izbjeći.

Partizan je do pobjede predvodio Marinković sa 28 poena dok je najbolji u Igokei bio Adamović sa 19 poena i deset asistencija.

Foto: Igokea Republika Srpska