XS
SM
MD
LG

Pobeda "mladih orlova" u Zrenjaninu

Reprezentativci Srbije (mlada selekcija) u Zrenjaninu u Novoj hali sportova pred oko 400 ljubitelja futsala savladali su kvalitetne vršnjake iz Rumunije rezultatom 4:2, na poluvremenu je bilo 3:2 za mlade orlove. U dobroj igri izabranici selektora Jovanovića su posle dva pogodka Mikovića u 2. i 12.minutu, kao i golovima Marinkovića u 15. i Petrovića u 28.minutu ostvarili trijumf i dobro započeli pripreme za EP.

Foto: Nenad Jonjev

Čast gostuiju spasao je Dudau u 16. i 17.minutu, ali nedovoljno za preokret. U reprezentaciji Srbije debitovala su i dva Zrenjaninca članovi KMF SAS-a Aleksandar Mandić i Dušan Nišević, dok je i trener golmana u srpskom nacionalnom timu naš sugrađanin Ivan Mandić, trener golmana u takozvanoj “ludoj družini”. Odličan organizator susreta bio je KMF SAS na čelu sa  Milivojem Simom Batinicom.

SRBIJA: MILANOVIĆ (golman), J. UROŠEVIĆ, PETROVIĆ, MIKOVIĆ (kapiten), ARĐELJAN, M. Urošević, Nišević, Marinković, Rosić, Vlajković, Mandić, Stojanović, Margetić (golman), Koljajić (golman). Selektor: Vladimir Jovanović.

RUMUNIJA: LUNGU-BADEA (golman), DUDA, BOSNEAGA, NASTAI, KRIŠAN (kapiten), Radulesku, Nicu Gelu, Gavrila, Giuca, Dudau, Pieptea, Dinikuca (golman). Selektor: Endre Kačo.