XS
SM
MD
LG

Umalo stotka Zvezde, Radnički nova žrtva

Pobedničkom nizu ragbista Crvene zvezde nema kraja – aktuleni šampion Srbije novom ubedljivom pobedom protiv Radničkog iz Niša 94:2 (48:2) nastavio je sa dominacijom u Super Ligi Srbije u ragbiju 13. Crveno-beli su maksimalno iskoristili dolazak Nišlija na Adu u šarenolikom sastavu i ostvarili ukupno 15 pobedu u svim takmičenjima ove sezone u kojoj još uvek nisu poraženi.

Radnički narednog vikenda očekuje ključno gostovanje u Istanbulu Kadikoj Bulsima u Balkan Super Ligi, zbog ćega su protiv Zvezde izveli gotovo rezervni sastav. Domaćin je tako gotovo sa pola snage umalo stigao i do gotovo neverovatnih 100 poena.

Zvezda je već osigurala prvo mesto u ligaškom delu Super Lige Srbije i odloženi meč sa Dorćolom narednog vikenda biće samo formalnost. Tim duelom se ujedno završava i regularni deo sezone i sledi reprezentativna pauza.

Klupska sezone završava se posle obaveza Srbije u Evropskom šampionatu B i to mečevima plej-ofa i Super Lige Srbije i Balkan Super Lige. Poznato je da će Radnički zauteti na kraju četvrto mesto, pa će mesto u doigravanju nacionalnog šampionata igrati sa pobednikom Grupe B, što će najverovatnije biti imenjak iz Beograda.