XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Prva JOL liga: Bobiste -Jedinstvo (B) 2:1

13.11.2011 sport 016

Bivši srpskoligaš pao je u Leskovačkom predgrađu.Ekipa Bobišta je teškom mukom došla do tri veoma važna boda.Prvu ozbiljnu šansu gosti su pretvorili u pogodak.Lepo je po desnoj strani prosao Mitrović centrirao je iskusni Mitić je bio viši u skoku od štopera domaćih prosledio je loptu do napadača Petkovića, kojem nije bilo teško da matira Nikolića za vodstvo gostiju.Gosti su se opredelili za zatvorenu igru i preteli su preko danas raspoloženog, Milana Stankovića.Izjednačenje je stiglo u 18 minutu.Posle kornera domaćih i centaršuta Stamnekovića, štoper gostiju Cvetković šalje loptu u svoju mrežu.Do odlaska na odmor šanse domaćina ne koriste, Đurić, Ranđelović i na kraju Popović.

Drugo poluvreme krenulo je još jačom ofanzivom domaćina.Milenković u 50 minutu, posle lepe akcije pogađa samo stativu.Jednu ozbiljnu šansu gosti ne koriste preko Stankovića, koji pogađa prečku.Pobedu domaćinu doneo je Marjan Marjanović u 72 minutu, posle šuta sa dvadesetak metara.Do kraja domaćin ne koristi šansu koju je imao rezervista Stojanović.

Igralište Bobište. Gledalaca 100. Sudija Đorđević( Leskovac). Strelci: Cvetković (autogol) u 18. min, Marijanović u 72. min za Bobište, a Petković u 6. min za Jedinstvo.

BOBIŠTE:Nikolić, Stojković Lj.A, Stojković S.A, Marijanović A, Milenković (od 53 min Stefanović), Marijanović M, Đurić, Popović (od 82 min Stojanović), Janković, Stamenković, Ranđelović (od 70 min Jovanović).
JEDINSTVO(B):Nastić, Mitrović, Stanković N, Mitić, Milenković, Cvetković, Šabanović, Ivković, Petković, Stanković M, Pavlović.

Fudbal Fudbal Prva jablanička okružna liga Bobište Jedinstvo (B)
Nema rezultata