XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Župljani izgubili od Jedinstva u Paraćinu

20.10.2020 Žarko Arsić

Foto: wikimedia.org

Fudbaleri Župe iz Aleksandrovca su doživeli ubedljiv poraz od 3:0 na gostovanju u Paraćinu od domaćeg Jedinstva u okviru 13. kola Srpske lige Istok. U prvom poluvremenu slaba igra oba protivnike, bez izglednijih šansi za postizanje pogotka. Uglavnom se igralo između dva šesnaesterca uz poneku polu-priliku.

Više uzbuđenja na meču je viđeno u drugom poluvremenu, kada je domaćin poveo u 57. minutu iz slobodog udaraca koji je izveo Simić, a loptu glavom zahvata Milenković i šalje je iza golmana gosiju Miloševića. U 60. minutu domaćin preko Radivojevića udvostručava prednost sjajnim šutom na 2:0. Lepu akciju su izveli domaći fudbaleri u 64. miutu preko Simića i Jovanovića koji prigrava Arsića, a ovaj postiže gol za 3:0 što je ujedno i bio konačan rezultat ovog meča.

 

Jedinstvo (P)  - Župa  3:0

Paraćin - SRC Jedinstvo. Sudija: Nikola Babić (Aleksinac). Strelci: Milenković u 57. minutu, Radivojević u 60. minutu, i Arsić u 64. minutu. Žuti kartoni: Koković (Jedinsvo), Ivljanin (Župa).
Jedinstvo: Jokić, Radovanović, Milenković, Župić, Denić, Radivojević (Kovačević), Koković (Đurić), Conjić (Arsić) Marković (Jovanović), Simić, Petković, Milanović.
Župa: Milošević, Cvetić, Bogićević, Stepić, Lisinac (Kovačević), Todorović, Blagojević (Stojadinović), Ivanović (Tomić), Ivljanin (Ugrinić), Knežević (Lapčević).

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Istok Jedinstvo (P) Župa
nikolarajcic i još 5 korisnika su tipovali utakmicu