XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

SLS: Radnik - Inđija 0:2

12.09.2020 fkindjija.rs

Radnik - Inđija, foto: FK Inđija

Na početku utakmice fudbaleri Radnika pritiskaju odbranu Inđije. U 20. minut domaćin je imao jednu polupriliku za pogodak, a gost i dalje nedolazi do svoje igre. U 34.minutu smo videli prvu reakcija sudije meča Simovića, dodeljena javna opomena za igrača Radnika. U 43. minut, glavni arbitar meča Simović je svirao penal za Inđiju.Milijan Ilić je smireno izveo udarac sa bele tačke, plasiravši loptu u samu desnu stativu gola domaćina. Lopta se od stative odbila u mrežu domaćina. Prvo poluvreme je završeno vođstvom Inđije, a strelac je bio Milijan Ilić, novi igrač u redovima zeleno-belih. 

 

Na početku drugog dela igre u 48. minut slobodan udarac za Radnik, Makarić šutira u živi zid. U 70. minutu trostruka izmena u ekipi Inđije, ali se u igri gosta ništa nije menjalo. Inđija igra i promašuje šanse, preko Dimitrijević i Dimitrova. Pred kraj susreta fudbaleri Radnika pokušavaju svi silama da stignu do poravnanja rezultata ali bezuspešno. Nakon toga je usledila brza kontra fudbalera Inđije. Dimitrov je imao dva igrača sa strane. Odlučio se za Purtića, koji je prizemnim šutem u donji deo mreže domaćina postigao lep gol za pobedu Inđije rezultatom 2:0. Bila je to prva pobeda zeleno-belih u ovoj sezoni na gostovanjima. 

Surdulica. Stadion Radnika. Bez gledalaca. Sudija: Novak Simović, pomoćnici: Nikola Đorović i Miloš Simović. Četvrti sudija: Pavle Tomić. Delegat: Ivan Nikolić.

Radnik: Kostić, Jokić, Stevanović (K), Lukić, Makarić, Danoski, Oreščanin, Đorđević, Kričak, Mitošević, Spasić. Trener: Slavoljub Đorđević.

Inđija: Jovičić, Cucin, Dimitrov (K), Milijan Ilić, Bastajić, Aleksić, Krneta, Protić, Đorđević, Bakić, Nešković. Trener: Bratislav Živković.

Superliga Srbije Superliga Srbije Linglong Superliga Srbije Radnik Inđija
nikolarajcic i još 9 korisnika su tipovali utakmicu